24 Nisan 2008 Perşembe

Yeni Evde Zorluklar

Yeni eve taşındığımızda bir çok zorluk da bizi beklemektedir. Standart bir Evden eve taşımacılık firması işini bitirip gittiğinde evin orta yerinde varillerden boşaltılmış eşyalar vardır.(halbuki iyi bir evden eve nakliyat firması eşyalarınızı yerlerine yerleştirmiş olmalıdır) .Çamaşır makinası,bulaşık makinası yerlerine monte edilecektir.Perde kornişleri monte edilecektir. Avizeler monte edilecektir. Duvarlara tablolar,saat ,ayna vb.aksesuarların konması için gerekli çiviler çakılacaktır.

Bütün bunların hepsi için tesisatçı,elektrikçi bulmak gerekir.Halbuki Nakliye firması elemanları içinde tesisat işinden de anlayan olsa hiç sorun kalmaz. Nedense şimdiye kadar her ev taşıma sonrasında harıl harıl tesisatçı,marangoz aradık.Bu da insanın sinirlerini bozuyor.

Marangozu,elektrikçisi,tesisatçısı olan bir evden eve taşımacılık firması bulsak inanın parayı hiç esirhemeyeceğiz,çünkü bazı şeyler parayla satın alınmıyor. Yeni evde çekilen o zorluklardan kurtulmak için fazla para kıymaya değer,ayrıca bu fazla para kıymak da olmuyor zira yeni evimizde tesisatçısına ayrı,elektrikçisine ayrı,marangozuna ayrı para bayılmak durumunda kalıyoruz.