24 Nisan 2008 Perşembe

Evden Eve Nakliyat öncesi

Evden eve taşıma çoğumuzun kabusudur. Evden eve nakliyat sürecimizin bir kabusa dönüşmemesi için çok iyi bir araştırma ile kaliteli bir evden eve nakliye firması bulmak durumundayız. Gazete köşe yazarlarımıza bile evden eve nakliyat süreci kabusları konu olmuş durumda.
Evden eve nakliyat öncesi nakliye firması araştırması yaparken bence önce civarınıza yeni taşınmış konu komşunuza hangi evden eve nakliye firması ile taşındığını,memnun olup olmadığını,memnun ise nakliye firmasının hangi özelliğinin onu memnun bıraktığını sorun.Zira sizin bir evden eve nakliyat şirketinden beklentiniz ile komşunuzun beklentisi benzer olmayabilir. bazıları hiç nakliyat personeline iş bırakmaz,her ev eşyasını kolilere doldurur,ortada çöp bırakmaz nakliyecilere.
Arama Motorlarında Evden eve nakliyat, Evden eve nakliye, Evden eve nakliyeciler, ev taşıma,evden eve taşıma,istanbul evden eve nakliyat vb.arama kelimeleri ile araştırabilirsiniz.
Ancak arama motorunda ilk bir iki sayfayı değil bence ilk 10 sayfayı iyice tarayın evden eve nakliyat sektöründe. Çünkü bu sektörde kıyasıya bir rekabet var ve ilk sayfalarda en iyi evden eve nakliyat firması bulacaksınız koşulu yok.
Kurumsal bir evden eve nakliyat firması araştırın.Sadece ucuz evden eve nakliyat fiyatları sizin için cazibe merkezi olmasın. Zira çok çok derme çatma korsan evden eve nakliyeciler dolaşıyormuş ortalıkta.
İyi bir nakliyat sözleşmesi yapın,bu sözleşmeye her şeyi açık,anlaşılır şekilde madde madde yazdırın.
Bazı korsan nakliyeciler,markalaşmış evden eve nakliyat firmaları taklit ediyor.haberiniz olsun.